УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ 

ОСТАННЯ ЗМІНА: 20.06.2022

Цей веб-сайт керується юридичною назвою (далі — КЛІМЧУК). На всьому сайті терміни «ми», «нас» та «наш» відносяться до КЛІМЧУКА. Ми пропонуємо цей веб-сайт, включаючи всю інформацію, інструменти та послуги, доступні на цьому сайті для вас, користувача, за умови, що ви приймаєте всі положення, умови, політику та повідомлення, зазначені тут.

1. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ 

1.1. Відвідуючи наш сайт та або купуючи щось у нас, ви берете участь у нашій «Сервісі» і погоджуєтесь дотримуватися наведених нижче положень та умов («Умови надання послуг», «Умови»), включаючи ті додаткові положення та умови та політику, на які посилаються тут та/або доступний за гіперпосиланням. Ці Умови обслуговування застосовуються до всіх користувачів сайту, включаючи, без обмежень, користувачів, які є веб-переглядачами, постачальниками, клієнтами, продавцями та/або авторами вмісту.
 

1.2. Будь ласка, уважно ознайомтеся з цими Умовами надання послуг, перш ніж відкривати або використовувати наш веб-сайт. Отримуючи або використовуючи будь-яку частину сайту, ви погоджуєтеся з цими Умовами надання послуг. Якщо ви не погоджуєтеся з усіма умовами цієї угоди, ви не можете отримати доступ до веб-сайту або використовувати будь-які послуги. Якщо ці Умови надання послуг вважаються пропозицією, прийняття прямо обмежується цими Умовами надання послуг.
 

1.3. Будь-які нові функції або інструменти, додані в поточний магазин, також підпадають під дію Умов використання. Ви можете переглянути найновішу версію Умов використання в будь-який час на цій сторінці. Ми залишаємо за собою право оновлювати, змінювати або замінювати будь-яку частину цих Умов використання, публікуючи оновлення та/або зміни на нашому веб-сайті. Ви несете відповідальність періодично перевіряти цю сторінку на наявність змін. Ваше подальше використання або доступ до веб-сайту після публікації будь-яких змін означає прийняття цих змін.

1.4. Наш магазин розміщено на Wix.com, Inc. Вони надають нам онлайн-платформу електронної комерції, яка дозволяє нам продавати вам наші продукти та послуги.

2. УМОВИ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ

2.1. Погоджуючись із цими Умовами надання послуг, ви підтверджуєте, що ви досягли повноліття у своєму штаті чи провінції проживання, або що ви досягли повноліття у своєму штаті чи провінції проживання, і ви дали нам свою згоду на дозволити будь-якому з ваших неповнолітніх утриманців використовувати цей сайт.
 

2.2. Ви не можете використовувати наші продукти з будь-якими незаконними або несанкціонованими цілями, а також, користуючись Службою, не маєте права порушувати будь-які закони у вашій юрисдикції (включаючи, але не обмежуючись, закони про авторські права).
 

2.3. Ви не повинні передавати жодних хробаків, вірусів чи будь-якого коду руйнівного характеру.
 

2.4. Порушення або порушення будь-яких Умов призведе до негайного припинення надання Послуг.

3. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ

3.1. Ми залишаємо за собою право відмовити будь-кому в наданні з будь-якої причини в будь-який час.
 

3.2. Ви розумієте, що ваш вміст (не включаючи інформацію про кредитну картку) може передаватися в незашифрованому вигляді та передбачати (а) передачу через різні мережі; і (b) зміни для відповідності та адаптації до технічних вимог з'єднувальних мереж або пристроїв. Інформація про кредитну картку завжди шифрується під час передачі через мережі.
 

3.3. Ви погоджуєтеся не відтворювати, не копіювати, копіювати, продавати, перепродавати або використовувати будь-яку частину Служби, використання Служби або доступ до Служби чи будь-якого вмісту на веб-сайті, через який надається послуга, без письмового дозволу з нами .
 

3.4. Заголовки, використані в цих Умовах, включені лише для зручності та не обмежують чи іншим чином впливають на ці Умови.

4. ТОЧНІСТЬ, ПОВНОТА ТА СВОЄВЧАСНІСТЬ ІНФОРМАЦІЇ

4.1. Ми не несемо відповідальності, якщо інформація, доступна на цьому сайті, є неточною, повною або актуальною. Матеріали на цьому сайті надаються лише для загальної інформації і не повинні використовуватися як єдина основа для прийняття рішень без звернення до первинних, більш точних, більш повних або більш своєчасних джерел інформації. Будь-яка довіра до матеріалів цього сайту - на ваш власний ризик.
 

4.2. Цей сайт може містити певну історичну інформацію. Історична інформація, обов’язково, не є актуальною і надається лише для довідки. Ми залишаємо за собою право змінювати вміст цього сайту в будь-який час, але ми не зобов'язані оновлювати будь-яку інформацію на нашому сайті. Ви погоджуєтеся з тим, що ви несете відповідальність за моніторинг змін на нашому сайті.

5. ЗМІНИ ПОСЛУГИ ТА ЦІНИ

5.1. Ціни на нашу продукцію можуть бути змінені без попередження.
 

5.2. Ми залишаємо за собою право в будь-який час змінити або припинити надання Служби (або будь-якої її частини чи вмісту) без попередження в будь-який час.
 

5.3. Ми не несемо відповідальності перед вами або будь-якою третьою стороною за будь-які зміни, зміну ціни, призупинення або припинення надання Служби.

6. ПРОДУКЦІЯ

6.1. Деякі продукти або послуги можуть бути доступні виключно в Інтернеті через веб-сайт. Ці продукти або послуги можуть мати обмежену кількість і підлягають поверненню або обміну лише відповідно до нашої Політики доставки та повернення.
 

6.2. Ми доклали всіх зусиль, щоб якомога точніше відображати кольори та зображення наших товарів, які з’являються в магазині. Ми не можемо гарантувати, що зображення будь-якого кольору на моніторі вашого комп’ютера буде точним.
 

6.3. Ми залишаємо за собою право, але не зобов’язані, обмежувати продаж наших продуктів або Послуг будь-якою особою, географічним регіоном або юрисдикцією. Ми можемо скористатися цим правом у кожному окремому випадку. Ми залишаємо за собою право обмежувати кількість продуктів або послуг, які ми пропонуємо. Усі описи продуктів або ціни на продукти можуть бути змінені в будь-який час без попередження на власний розсуд. Ми залишаємо за собою право припинити випуск будь-якого продукту в будь-який час. Будь-яка пропозиція щодо будь-якого продукту чи послуги, зроблена на цьому сайті, є недійсною, якщо це заборонено.
 

6.4. Ми не гарантуємо, що якість будь-яких продуктів, послуг, інформації чи іншого матеріалу, придбаного або отриманого вами, відповідатиме вашим очікуванням, або що будь-які помилки в Сервісі будуть виправлені.

7. ІНФОРМАЦІЯ ПРО РАХУНОК ТА ОБЛІКОВИЙ ЗАПИС

7.1. Ми залишаємо за собою право відмовити в будь-якому замовленні, яке ви робите у нас. Ми можемо на власний розсуд обмежити або скасувати кількість, придбану на людину, на сім’ю чи замовлення. Ці обмеження можуть включати замовлення, розміщені за допомогою одного облікового запису клієнта або під ним, тієї ж кредитної картки та/або замовлення, які використовують ту саму адресу виставлення рахунку та/або доставки. У випадку, якщо ми внесемо зміни до замовлення або скасовуємо його, ми можемо спробувати повідомити вас, зв’язавшись з електронною поштою та/або адресою/номером телефону для виставлення рахунків, наданими під час оформлення замовлення. Ми залишаємо за собою право обмежувати або забороняти замовлення, які, на нашу власну думку, здаються дилерами, торговельними посередниками або дистриб'юторами.
 

7.2. Ви погоджуєтеся надавати поточну, повну та точну інформацію про покупку та обліковий запис для всіх покупок, зроблених у нашому магазині. Ви погоджуєтеся негайно оновлювати свій обліковий запис та іншу інформацію, включаючи адресу електронної пошти та номери кредитних карток, а також терміни дії, щоб ми могли завершити ваші транзакції та зв’язатися з вами за потреби.
 

7.3. Щоб отримати докладнішу інформацію, перегляньте нашу політику доставки та повернення.

8. ДОДАТКОВІ ІНСТРУМЕНТИ

8.1. Ми можемо надати вам доступ до інструментів сторонніх розробників, які ми не контролюємо, не контролюємо й не маємо жодного внеску.
 

8.2. Ви визнаєте та погоджуєтеся з тим, що ми надаємо доступ до таких інструментів «як є» та «як вони доступні» без будь-яких гарантій, заяв або умов будь-якого роду та будь-якого схвалення. Ми не несемо жодної відповідальності, що випливає з використання вами додаткових інструментів сторонніх розробників або пов’язана з ними.
 

8.3. Будь-яке використання вами додаткових інструментів, пропонованих на сайті, здійснюється виключно на ваш власний ризик і на розсуд, і ви повинні переконатися, що ви ознайомлені з умовами, на яких інструменти надаються відповідними сторонніми постачальниками, і схвалюєте їх.
 

8.3. У майбутньому ми також можемо пропонувати нові послуги та/або функції через веб-сайт (включаючи випуск нових інструментів та ресурсів). Такі нові функції та/або послуги також підпадають під дію цих Умов використання.

9. ПОСИЛАННЯ НА ТРЕТІ СТОРОНИ

9.1. Певний вміст, продукти та послуги, доступні через наш Сервіс, можуть включати матеріали третіх сторін.

 

9.2. Посилання третіх сторін на цьому сайті можуть спрямовувати вас на сторонні веб-сайти, які не пов’язані з нами. Ми не несемо відповідальності за перевірку чи оцінку вмісту чи точності, а також не даємо гарантій і не несемо жодної відповідальності за будь-які сторонні матеріали чи веб-сайти чи будь-які інші матеріали, продукти чи послуги третіх сторін.
 

9.3. Ми не несемо відповідальності за будь-яку шкоду або збитки, пов’язані з купівлею або використанням товарів, послуг, ресурсів, вмісту або будь-якими іншими транзакціями, здійсненими у зв’язку з будь-якими сторонніми веб-сайтами. Будь ласка, уважно ознайомтеся з політикою та практикою третіх сторін і переконайтеся, що ви розумієте їх, перш ніж брати участь у будь-якій транзакції. Скарги, претензії, занепокоєння або запитання щодо продуктів третіх сторін слід направляти третій стороні.
 

10. ПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

10.1. Ми використовуємо WIX для підтримки нашого інтернет-магазину. Ви можете прочитати більше про те, як WIX використовує вашу особисту інформацію, тут https://www.wix.com/about/privacy.

10.2. Ми можемо надавати ваші персональні дані для дотримання чинних законів і правил, для відповіді на повістку в суд, ордер на обшук або інший законний запит на інформацію, яку ми отримуємо, або іншим чином захистити наші права.
 

10.3. Ви маєте право отримати доступ до Персональної інформації, яку ми зберігаємо про вас, перенести її на нову службу та попросити виправити, оновити або стерти вашу Персональну інформацію. Якщо ви хочете скористатися цими правами, зв’яжіться з нами за допомогою контактної інформації, наведеної нижче.

 

10.4. Персональні дані користувачів і користувачів-користувачів можуть зберігатися в центрах обробки даних, розташованих у Сполучених Штатах Америки, Ірландії та Ізраїлі. Ми можемо використовувати інші юрисдикції, якщо це необхідно для належного надання наших Послуг та/або відповідно до закону.

 

​Wix.com Ltd. базується в Ізраїлі, який, на думку Європейської комісії, пропонує достатній рівень захисту персональної інформації мешканців країн-членів ЄС.

 

Відповідно до принципів Privacy Shield, Wix.com зобов’язується вирішувати скарги щодо збору або використання нами вашої особистої інформації. Фізичні особи з ЄС та Швейцарії, які мають запити чи скарги щодо нашої політики Щит конфіденційності, повинні спочатку зв’язатися з нами за адресою: privacy@wix.com. Щоб уникнути сумнівів, Wix не покладається на Privacy Shield як механізм для передачі персональних даних, захищених GDPR.

10.5. Погоджуючись з цими Умовами надання послуг, ви надаєте КЛІМЧУК еквівалент письмового дозволу на використання ваших персональних даних згідно з цими Умовами надання послуг та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

11. ПОМИЛКИ ТА НЕТОЧНОСТІ 

11.1. Іноді на нашому сайті або в Сервісі може бути інформація, яка містить друкарські помилки, неточності або упущення, які можуть стосуватися описів продуктів, цін, рекламних акцій, пропозицій, вартості доставки товару, часу доставки та наявності. Ми залишаємо за собою право виправляти будь-які помилки, неточності або упущення, а також змінювати або оновлювати інформацію або скасовувати замовлення, якщо будь-яка інформація в Сервісі або на будь-якому пов’язаному веб-сайті є неточною в будь-який час без попереднього повідомлення (у тому числі після того, як ви надіслали своє замовлення ).
 

11.2. Ми не беремо на себе жодних зобов’язань оновлювати, змінювати або уточнювати інформацію в Сервісі або на будь-якому пов’язаному веб-сайті, включаючи, без обмежень, інформацію про ціни, за винятком випадків, передбачених законодавством. Жодна визначена дата оновлення або оновлення, що застосовувалася в Сервісі або на будь-якому пов’язаному веб-сайті, не повинна вказувати на те, що вся інформація в Сервісі або на будь-якому пов’язаному веб-сайті була змінена або оновлена.

12. ЗАБОРОНА НА ВИКОРИСТАННЯ КОНТЕНТУ ЧИ ТОВАРІВ

12.1. На додаток до інших заборон, викладених в Умовах надання послуг, вам заборонено використовувати сайт або його вміст: (a) для будь-яких протиправних цілей; (b) закликати інших до вчинення будь-яких незаконних дій або участі в них; (c) порушувати будь-які міжнародні, федеральні, провінційні чи державні постанови, правила, закони чи місцеві постанови; (d) порушувати або порушувати наші права на інтелектуальну власність або права інтелектуальної власності інших осіб; (e) переслідувати, зловживати, ображати, заподіяти шкоду, наклеп, зневажати, залякати або дискримінувати на основі статі, сексуальної орієнтації, релігії, етнічної приналежності, раси, віку, національного походження або інвалідності; (f) подавати неправдиву або оманливу інформацію; (g) завантажувати або передавати віруси або будь-який інший тип шкідливого коду, який буде або може використовуватися будь-яким чином, що вплине на функціональність або роботу Сервісу або будь-якого пов’язаного веб-сайту, інших веб-сайтів чи Інтернету; (h) збирати або відстежувати особисту інформацію інших осіб; (i) спам, фішинг, фарм, привід, павук, сканування або скреб; (j) з будь-якою непристойною або аморальною метою; або (k) втручатися або обходити функції безпеки Служби або будь-якого пов'язаного веб-сайту, інших веб-сайтів або Інтернету. Ми залишаємо за собою право припинити використання вами Сервісу або будь-якого пов’язаного веб-сайту за порушення будь-якого із заборонених видів використання.

13. ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

13.1. Ми не гарантуємо, запевняємо та не гарантуємо, що використання вами нашого сервісу буде безперервним, своєчасним, безпечним або безпомилковим.

13.2. Ми не гарантуємо, що результати, які можна отримати від використання послуги, будуть точними або надійними.

13.3. Ви погоджуєтеся з тим, що час від часу ми можемо видаляти послугу на невизначений період або скасувати її в будь-який час без попередження.

13.4. Ви чітко погоджуєтеся з тим, що ви використовуєте або не можете використовувати службу на свій страх і ризик. Послуга та всі продукти та послуги, що надаються вам через службу, надаються «як є» та «як доступні» для вашого використання без будь-яких заяв, гарантій або умов будь-якого роду, чи то прямого або неявні, включаючи всі неявні гарантії чи умови товарності, товарної якості, придатності для певної мети, довговічності, права власності та непорушності.

 

13.5. Ні в якому разі КЛІМЧУК, наші директори, посадові особи, співробітники, філії, агенти, підрядники, стажери, постачальники, постачальники послуг або ліцензіари не несуть відповідальності за будь-які збитки, втрати, претензії або будь-які прямі, непрямі, випадкові, каральні, спеціальні, або непрямі збитки будь-якого роду, включаючи, без обмеження, втрачену вигоду, втрачений дохід, втрачені заощадження, втрату даних, витрати на заміну або будь-які подібні збитки, засновані на договорі, делікті (включаючи недбалість), сувору відповідальність чи іншим чином, що випливають із використання вами будь-якої служби або будь-яких продуктів, придбаних за допомогою служби, або для будь-яких інших претензій, пов’язаних будь-яким чином з використанням вами послуги чи будь-якого продукту, включаючи, але не обмежуючись, будь-які помилки чи упущення в будь-якому вмісті, або будь-які втрати або пошкодження будь-якого роду, завдані в результаті використання послуги або будь-якого вмісту (або продукту), опублікованого, переданого чи іншим чином доступного через службу, навіть якщо повідомлено про таку можливість. Оскільки деякі штати чи юрисдикції не дозволяють виключення або обмеження відповідальності за непрямі чи випадкові збитки, у таких штатах чи юрисдикціях наша відповідальність буде обмежена максимальною мірою, дозволеною законом.

14. ВІДШКОДУВАННЯ

14.1. Ви погоджуєтеся захищати та не завдавати пошкоджень контенту, що розміщено на веб-сайті КЛІМЧУК.

15. АВТОНОМНІСТЬ ПОЛОЖЕНЬ

15.1. Якщо будь-яке положення цих Умов надання послуг буде визнано незаконним, недійсним або невиконаним, таке положення, тим не менш, підлягає виконанню в повній мірі, дозволеній чинним законодавством, і частина, яка не має законної сили, буде вважатися вилученою з цих Умов надання послуг, таке визначення не вплине на дійсність та можливість виконання будь-яких інших положень, що залишилися.

16. ПРИПИНЕННЯ

16.1. Обов’язки та відповідальність сторін, що виникли до дати припинення, залишаються в силі після припинення дії цих Умов для всіх цілей.
 

16.2. Ці Умови надання послуг діють до тих пір, поки ми їх не припинимо або не будемо відхилені вами. Ви можете відхилити ці Умови надання послуг у будь-який час, повідомивши нас про те, що ви більше не бажаєте використовувати наші Послуги та припиняєте використовувати наш сайт.

17. УГОДА

17.1. Невиконання нами будь-яких прав чи положень цих Умов використання не означає відмову від такого права чи положення.
 

17.2. Ці Умови обслуговування та будь-які політики чи правила роботи, опубліковані нами на цьому сайті або стосовно сервісів, являють собою повну угоду та взаєморозуміння між вами та нами та регулюють використання вами Сервісу, замінюючи будь-які попередні чи поточні угоди, повідомлення та пропозиції, усні чи письмові, між вами та нами (включаючи, але не обмежуючись, будь-які попередні версії Умов надання послуг).


17.3. Будь-які неясності в тлумаченні цих Умов використання не повинні тлумачитися проти розробника.

18. ДІЮЧЕ ПРАВО

18.1. Ці Умови надання послуг та будь-які окремі угоди, згідно з якими ми надаємо вам Послуги, регулюються та тлумачаться відповідно до законодавства України.
 

19. ЗМІНИ ЩОДО УМОВ ОБСЛУГОВУВАННЯ

19.1. Ви можете переглянути найновішу версію Умов використання в будь-який час на цій сторінці.
 

19.2. Ми залишаємо за собою право на власний розсуд оновлювати, змінювати або замінювати будь-яку частину цих Умов надання послуг, публікуючи оновлення та зміни на нашому веб-сайті. Ви несете відповідальність періодично перевіряти наш веб-сайт на предмет змін. Ваше подальше використання або доступ до нашого веб-сайту чи Служби після публікації будь-яких змін до цих Умов використання означає згоду з цими змінами.

20. КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

Питання щодо Умов надання послуг надсилайте нам на адресу office@artemklimchuk.com або за телефоном +380 63 590 16 30